Schrijven

Een goede brochure heeft allure

Voor het schrijven/redigeren van creatieve, promotionele teksten (profielfolders, bedrijfsinformatie, personeelsbladen, interviews, handboeken voor verenigingen/organisaties) is Euro Business Translations uw specialist. Als tekst- en vertaalbureau hebben wij een indrukwekkend oeuvre opgebouwd aan gevarieerde bedrijfsteksten, uiteenlopend van informatieve teksten voor beurspresentaties tot technische documentatie of reclameteksten/slogans voor bedrijfsbrochures. Wij werken met professionele schrijvers, die opereren vanuit een journalistieke achtergrond.

Een inspirerende bedrijfstekst combineert twee belangrijke elementen: een heldere, inhoudelijke boodschap en een voor de doelgroep aantrekkelijke taalvorm. Euro Business Translations treft voor u de juiste toon in uw commerciŽle en andere tekstinformatie. Het overbrengen van het juiste sfeerbeeld, zowel voor de interne als externe communicatie van uw bedrijf of organisatie, is de kracht van Euro Business Translations. Voor een kennismaking met onze stijl van schrijven vindt u op onze pagina tekstvoorbeelden enkele teksten die door ons bureau geschreven zijn.

Werkwijze

Euro Business Translations gaat systematisch te werk. Aan de hand van een oriŽntatiegesprek bij u ter plaatse inventariseren wij alle aspecten van de te beschrijven materie. Daarbij worden vakdossiers aangelegd, gericht op de branche waarin uw bedrijf opereert en wordt studie gemaakt van relevante ontwikkelingen. Bij grotere schrijfopdrachten wordt een basisconcept, met daarin een eerste schets van de tekstlijnen, ter goedkeuring aan u voorgelegd. Op basis van het gecombineerde informatiemateriaal en eventueel aanvullende interviews met technische/vakinhoudelijke specialisten van uw bedrijf, schrijven wij vervolgens de eindtekst.

Via ons offerte-aanvraagformulier kunnen wij u, aan de hand van uw opdrachtspecificaties, snel en op maat een passende offerte toezenden per e-mail. Op de pagina tarieven vindt u een indicatie van onze prijzen voor schrijfopdrachten.