Taaltrainingen

Verdieping in achtergrond en cultuur

Zakendoen op de internationale markt betekent vlot en vloeiend communiceren. Afstemming tussen culturen heeft bij transacties in en buiten Europa sterke aandacht gekregen. Om uw partners in het buitenland te kunnen aanvoelen, is niet alleen taal een adequaat instrument, maar steeds meer wordt ook het accent gelegd op cultuurbegrip en achtergrondverdieping.

Ook hier treft Euro Business Translations de juiste toon. Via onze bedrijfscursussen Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans, Russisch, Noors, Zweeds, Deens, Fins, Grieks en Arabisch maken wij u en uw personeel vertrouwd met de taal en cultuur van het land waarmee u zaken doet.

Euro Business Translations levert bedrijfscursussen op maat: voor groepen en individuen, voor topmanagers, technisch management en ander personeel. Wij werken met professionele, ervaren bedrijfsdocenten die, afhankelijk van uw wensen, intensieve korte of langdurige cursussen voor u samenstellen. De inhoud van onze taaltrainingen wordt in overleg afgestemd op de praktische taalbehoefte van uw medewerkers. Zo kunnen speciale juridische, medische, technische en commerciŽle terminologietrainingen worden aangevraagd. Tevens wordt in onze cursussen vereiste branchekennis en vakterminologie opgenomen.